Persbericht Mata Hari Mystery Tour

De inschrijving voor de Mata Hari Mystery Tour begint op vrijdag 23 oktober 2015 bij de opening van de Classic NL beurs in het WTC Expo te Leeuwarden.

Een bekende “mystery guest” zal om 9.30 uur op artistieke wijze invulling geven aan de start van de inschrijving voor deze unieke themareis.

Het wordt een heel bijzondere reis, uitsluitend voor klassieke automobielen, langs de theaters in Europa, waar Mata Hari ooit heeft opgetreden.

In Parijs kwam onder mysterieuze omstandigheden een einde kwam aan het leven van Mata Hari, de actrice en kunstenares die werd geboren in Leeuwarden. Precies 100 jaar later in 2017 wordt het mysterie van Mata Hari onthuld.
De reis staat in het teken van Leeuwarden – Culturele hoofdstad van Europa. En daar komt het thema 11 naar voren. De proloog gaat langs de Friese 11 steden. Dan volgt de route door de natuur en de cultuur van 11 landen en langs 11 Europese steden.

Van de start in Leeuwarden naar de finish in Parijs, een reis over 4000 km in 16 dagen met op de 8 rustdagen een verrassend cultureel en artistiek programma.

Meer informatie op de website www.matahari-mysterytour.nl

 

Kom gezellig langs bij de stand (3005) van Amazon Adventures !

Recent Posts

Leave a Comment